Cateva cuvinte

Despre noi

Servicii profesionale

Servicii de consultanta financiara pe care te poti baza

Concentreaza-te si acorda timp pentru dezvoltarea afacerii tale. De contabilitate ne ocupam noi.

VM SMART CHECK este o societate care ofera servicii de contabilitate, consultanta fiscala si resurse umane, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).
Credem în inovație și depunem toate eforturile pentru a oferi clienților noștri servicii dedicate de contabilitate si consultanta financiara.
Prioritatea noastra este sprijinirea, indrumarea si consilierea clientilor in legatura cu problemele identificate si solutionarea acestora.
De asemenea oferim suport persoanelor fizice pentru intocmirea si depunerea Declaratiei Unice pentru toate tipurile de venituri obtinute.

Image Despre Noi
Misiunea noastra
Misiunea noastra

Partener de incredere

Misiunea societatii noastre este de a fi un partener de afaceri pentru clientii nostri, sa ii sustinem si sa ii consiliem in luarea unor decizii privind politicile de dezvoltare si strategiile necesare dezvoltarii optime a afacerii lor.
Clientii nostri vor primi informatii contabile corecte si pertinente, dar cel mai important, vor primi sprijin in interpretarea cifrelor, astfel incat sa atinga performantele financiare dorite.

Valorile noastre

Fundatia identitatii noastre

Construim impreuna cu clientii nostri parteneriate puternice, pe termen lung.

Profesionalism

Echipa noastra este alcatuita din profesionisti bine pregatiti, cu o experinta de peste 20 ani in domeniul financiar contabil.

Responsabilitate

Activitatea noastra este bazata pe principii fundamentale de etica profesionala, urmarind indeplinirea celor mai inalte standarde de calitate.

Incredere

Dorim sa fim partenerii clientilor nostri, parteneriat bazat pe incredere, comunicare si transparenta.

Avantajele colaborarii cu noi

Serviciile noastre se adreseaza clientilor care desfasoara activitati din toate sectoarele de activitate

Suntem aici pentru tine

Suna acum pentru o consultanta gratuita!

0712 600 458

Dorim sa construim relatii stabile si profitabile cu clientii si partenerii nostri.